Werkwijze en kosten

Een persoonlijk gesprek en een foto vormen de basis van elk portret

Na ons eerste contact krijg je van mij een prijsopgaaf en nodig ik je uit voor een persoonlijk gesprek. Dat kan per telefoon, maar het liefst ontmoet ik je ergens face to face om een beter beeld te krijgen van je wensen en het onderwerp van het portret. Aan de hand van dit gesprek en de foto die je mij geeft ga ik aan de slag.

Van ontwerp tot realisatie

Enkele foto’s vormen het uitgangspunt van mijn ontwerp. Het gesprek en jouw wensen geven mij aanknopingspunten voor het aanbrengen van nuances en het gebruik van bepaalde kleuren. Ik maak een eerste concept in de gekozen ontwerpstijl en stuur die je toe. Is dit helemaal naar wens, dan maak ik het ontwerp klaar voor gebruik. Zijn er nog kleine wijzigingen nodig, dan is dat geen enkel probleem. Ik ben zelfs bereid om éénmaal opnieuw te beginnen, want ik vind het belangrijk dat het portret voldoet aan je verwachtingen.

Kosten

De ontwerpkosten voor een portret illustratie zijn vooral afhankelijk van het formaat. Het materiaal waarop afgedrukt wordt maakt voor de prijs meestal niet uit (behalve wanneer je bijzondere wensen hebt)

portret voor visitekaartje: € 160,-
Kleine digitale tekening in enkele tinten: € 190,-
Tot A4 ( 21 x 30 cm ) maar mag ook in een andere verhouding = € 250,-
Tot een formaat van 40 x 40 cm = € 320,-

Levertijd of andere wensen in overleg.
Prijs is inclusief btw en afdruk (indien dit op een gangbaar materiaal is)
Na betaling van de factuur (na akkoord proef) laat ik de illustratie afdrukken.

Het lijkt me heel leuk om een persoonlijk portret voor je te tekenen.
Heb je vragen? Een vrijblijvend persoonlijk gesprek kan natuurlijk altijd.